Imprezy okolicznościowe

► PROPOZYCJA MENU NA UROCZYSTOŚĆ CHRZTU
► PROPOZYCJE MENU NA UROCZYSTOŚĆ „ZŁOTE GODY”
► MENU URODZINOWE
► ORGANIZACJA STYPY

PROPOZYCJA MENU NA UROCZYSTOŚĆ CHRZTU


ZUPA
  • Rosół
MIĘSA
  • Rolada śląska wieprzowa
  • Pieczone udka z kurczaka
  • Pieczeń wieprzowa w ziołach
DODATKI
  • Kluski śląskie mix
  • Ziemniaki
  • Sos
  • Buraczki
  • Modra z boczkiem na ciepło
  • Biała kapusta
DESER
  • Tort śmietankowy
  • Rafaello
  • Ciasto kajmakowe
  • Sernik
  • Kawa
  • Herbata
ZIMNA PŁYTA
  • Patery wędlin
  • Jaja faszerowane mix
  • Tymbaliki drobiowe
  • Pieczywo
  • Masło
  • Sałatka gyros
  • Sałatka jarzynowa
  • Śledzik w oleju
  • Barszcz czerwony
  • Krokiet z pieczarkami i kapustą
  • Krokiet z mięsem


PROPOZYCJE MENU NA UROCZYSTOŚĆ "ZŁOTE GODY"

do góry ▲
ZUPA
  • Rosół
MIĘSA (2 porcje na osobę)
  • Rolada śląska wieprzowa
  • Pieczone udka z kurczaka
  • Pieczeń wieprzowa w ziołach
  • Rolada z pieczarkami
DODATKI
  • Kluski śląskie mix
  • Ziemniaki
  • Sos
  • Kapusta zasmażana
  • Modra kapusta na ciepło
  • Biała kapusta
DESER
  • Tort jubileuszowy
  • Kawa
  • Herbata
ZIMNA PŁYTA
  • Patery wędlin
  • Jaja faszerowane mix
  • Tymbaliki drobiowe
  • Pieczywo
  • Masło
  • Sałatka gyros
  • Sałatka jarzynowa
  • Sałatka na bazie makaronu
  • Śledzik w oleju
  • Śledzie po cygańsku
  • Barszcz czerwony
GORĄCA KOLACJA
  • Kotlet schabowy z szynką i serem
  • Ćwiartki ziemniaczane
  • Surówka z kapusty lodowej z dodatkami

MENU URODZINOWE

do góry ▲
TOAST SZAMPANEM – szampan w prezencie od Restauracji
ZUPA
  • Krem brokułowy z grzankami
MIĘSA (2porcje na osobę)
  • Rolada śląska wieprzowa
  • Karczek z grilla
  • Kotlet de volaille z masłem i pietruszką
DODATKI
  • Kluski śląskie
  • Ziemniaki
  • Sos
  • Buraczki
  • Modra kapusta na ciepło
  • Biała kapusta
DESER
  • Tort urodzinowy
ZIMNA PŁYTA
  • Patery serów
  • Patery mięs na zimno
  • Zestaw zakąskowy
  • Tymbaliki drobiowe
  • Pieczywo
  • Masło
  • Sałatka z ananasem
  • Sałatka tortellini
  • Ogórek
  • Pomidor
  • Śliwka w boczku
  • Barszcz czerwony
  • Krokiet z kapustą i pieczarkami
GORĄCA KOLACJA
  • Szaszłyk drobiowy
  • Frytki
  • Surówka z kapusty pekińskiej z dodatkami

ORGANIZACJA STYPY

do góry ▲
MENU I
  • Rosół z marchewką i makaronem
  • Kotlet schabowy
  • Ziemniaki
  • Surówka z kiszonej kapusty<
  • Ciasto
  • Kawa i herbata
  • Woda
  • Sok
MENU II
  • Rosół z marchewką i makaronem
  • Rolada śląska
  • Kluski śląskie
  • Surówka z czerwonej kapusty
  • Ciasto
  • Kawa i herbata
  • Woda
  • Soki
MENU III
  • Rosół z marchewką i makaronem lub zupa krem (do wyboru)
  • Rolada śląska
  • Pieczeń w sosie
  • Kotlet panierowany
  • Kotlet de volaille
  • Roladki
  • Pieczone udko kurczaka (do wyboru – 1,5 porcji na osobę)
  • Kluski śląskie
  • Ziemniaki
  • Puree ziemniaczane
  • Frytki
  • Rozetki (dwa rodzaje do wyboru)
  • Surówka (trzy rodzaje do wyboru)
  • Ciasto
  • Kawa i herbata
  • Woda
  • Soki
 

restauracja ● catering ● Imprezy okolicznościowe ● stypy ● imprezy ● festyny ● karczmy ● przyjęcia okolicznościowe ● Gliwice